Борисов за Радев: Укоримо е да обвиняваш другите, а да казваш: „Аз съм девица!“, а далеч не си

0

„Няма държавен глава, на който неговите съветници да не му подават листчета. Единственото укоримо е да обвиняваш другите, а да казваш: „Аз съм девица!“, а далеч не си“. Това коментира премиерът Бойко Борисов в Пазарджик по повод критиките на президента Румен Радев към властта и прокуратурата, след новите разкрития за СМС-ми между държавния глава и бизнесмена Пламен Бобоков. Според Борисов комуникацията с бизнеса не е укорима и ако трябва Радев да разкрие всички съобщения, съобщава в. „Стандарт“.

Самият Бобоков съм му помагал. Водил съм го в делегация. Това не е лошо и укоримо. Защо се оправдават, попита премиерът. Борисов призна, че си е писал в Бобоков. Поясни, че не е „момиче“, за да си пази SMS-ите с години. „Не виждам каква е тази истерия. Ако е Борисов е лошо, а ако е Радев…„, каза премиерът.

Борисов поясни, че не е адвокат на никого по повод атаките на Радев срещу прокуратурата. Каза, че никога не е крил, че се познава с бизнеса. „Това не е проблем. А в това, че обвиняват само другите„, каза Борисов.

Да, препратих SMS преди време на Божков – ето аз си признавам. Какво лошо има други да признаят, че имат семейни приятели и поддържат връзки„, допълни още премиерът.

Пламен Узунов бе милиционер от Пловдив. Аз го направих шеф. Бил на разпит! Ми да бъде. Това ли е темата на деня? Темата на деня е ето този завод, който работи и дава работа на хората“, ядоса се Борисов на въпросите на репортерите. И отсече: „Аз не водя война. Аз правя заводи…

Прегледана: 5526

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече