Проф. Минеков: Борисов пази Рашидов, който работи хубаво и с Пеевски

0

При всеки един скандал Бойко Борисов пази Вежди Рашидов”, заяви в предаването ”Денят с Веселин Дремджиев” по ТV+ и TV1 проф. Велислав Минеков, скулптор и преподавател в Националната художествена галерия. Той коментира статията на Вужди Рашидов от неделя вечерта със заглавие ”За чистотата на духа и търговията с медийни услуги”.

В нея председателят на парламентарната комисия по култура, който е и бивш министър на културата, насипа купища квалификации срещу медии, интелектуалци, авторитети в изкуството, хора с ясни граждански позиции и критици на управляващите. Той посочи и кои са „правилните“ журналисти и културтрегери.

Според проф. Минеков този текст е наистина смущаващ. Той обаче напомни, че това далеч не е първият смущаващ публичен коментар на Рашидов и че през годините е имало не една или две подписки с искане той да се оттегли от политическия живот на страната.Рашидов има гръб и неговият гръб се нарича Русия през Валентин Златев. Рашидов работи вече твърде хубаво и с Пеевски„, коментира Минеков.

Материалът е публикуван във Frognews.bg.

Прегледана: 4848

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече