Тити Папазов: У нас се плашат от силните личности, искат да ги управляват мекотели

0

На нас със Сираков ни трябва доверие на кредит. В управлението най-истински са вторите мандати – ако си управлявал добре, заслужаваш втора възможност. Първият път те избират на базата на убеждения, втория – заради показани качества. Може ли някой да каже защо Наско Сираков 8 години беше извън „Левски“? Хората се плашат от силните личности. Те искат да бъдат управлявани от мекотели. Това заяви във видео интервю за „Студио Банкеръ“ акционерът в ПФК „Левски“ Тити Папазов.

Вижте цялото интервю с Тити Папазов тук:

В интервюто Папазов каза още:

С Божков не съм имал близки взаимоотношения, но никога не съм се срамувал и няма да се срамувам от контактите си с Цветан Василев. Макар и за кратко, той беше сред най-сериозните инвеститори в българския спорт.

Известни са проектите на Василев с футболния „Ботев“ Пловдив, с баскетболния „Левски“, многократно беше спонсор и на БФС, рекламираше чрез Стоичков, човек, който може би невинаги е попадал на подходящата експертиза, но в шестгодишната си работа с него, аз никога не съм имал вмешателство – невъзможен лукс у нас.

Не съм адвокат на г-н Божков, но никой никого не е карал насила да търка билетчета. А неплатените данъци и такси трябва да се докажат в съда. Мога да кажа само добри думи и за работата си с „Лукойл“ и Валентин Златев.

Българският народ става рядко щастлив, когато някой „изедник“ пострада. Такава е съдбата на богатите хора тук“, обобщава баскетболната легенда.

Прегледана: 4492

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече