Марешки: На младото поколение се внушава, че „трябва да крадеш, за да успяваш“

0

Той заяви категорично, че ВОЛЯ ще се яви на предстоящите избори за български парламент, но за последен път

Много българи си мислят, че в България можеш да успееш, само ако имаш връзки във високите етажи на властта, смята лидерът на ВОЛЯ и заместник-председател на Народното събрания Веселин Марешки. По думите му, „честните хора си останаха бедни, с малки изключения“ и на младото поколение се внушава, че „трябва да крадеш, за да успяваш“.

Според него, предизборната кампания вече е започнала и е много важно да излезеш от мандата неопетнен.

В предаването „Денят започна с Георги Любенов“ по БНТ Марешки заяви категорично, че ВОЛЯ ще се яви на предстоящите избори за български парламент, но за последен път. И намекна, че Слави Трифонов, че се „крие от хората“, а един лидер трябва да бъде сред тях.

Според Веселим Марешки, в момента никой не може да нанесе щети на ГЕРБ, защото „няма как старото да бъде ново“. Той смята, че дори кабинетът на премиера Бойко Борисов да подаде оставка и да дойде някой друг на неговото място, няма да има полза за българския народ.

Лидерът на ВОЛЯ упрекна президентът Румен Радев, че не е направил нито една инициатива в името на гражданите. От ефира на БНТ Марешки заяви, че партията ще отправят предложение Националната здравноосигурителна каса (НЗОК) да поема финансирането на лекарствата за възрастни над 65-годишна възраст и за децата до 4-ти клас и така те да станат безплатни за гражданите при определени условия. Учениците, които не посещават училище, няма да могат да се възползват от тази услуга, ако идеята бъде реализирана.

Прегледана: 5961

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече