Пиар експертът Арман Бабикян: Нещата отиват не в полза на Борисов

0

Атаката срещу Борисов не е от олигарсите. Има един, който бърза и то резонно, да изтегли изборите. Премиерът Бойко Борисов се страхува се, че ще му падне рейтинга до април. И това е реалистично. Изборите никак няма да са лесни. Това каза пиар експертът Арман Бабикян в „Студио Х“ по ТВ7/8.

Борисов с кой ли не си е „лягал в леглото“. Почти не се сещам за партията, с която да не си е лягал. Градителят му напусна партията. Но е добър в това да я разбива.  Нещата отиват не в полза на Борисов.

Един уважаван каскет удря един олигарх, това вече е всенародно понятие. Обаче удар, след удар. А рикушета не е към подателя на писмото, а към Борисов. Защо? Не ми прилича на случайност.

И г-н Борисов не зная как си представя, че ще му се получи, но той играе футбол, а другият играе шах. Големят проблем би бил да сменим един олигарх с друг. Резултатът ще е все този. Всички, които се обогатяваха от държавата, разбраха, че няма някой, който да мине метър. Тези хора колкото по-бързо се махнат, толкова по-малко срам ще изпитаме.

Материалът е от сайта Frognews.bg.

Прегледана: 2955

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече