Журналист: Полиция и Прокуратура не разследват кои ме пребиха през 2016 г. Всичко е ясно – държавна поръчка!

0

Приятели!!! Срещу мен започва институционална репресия от Прокуратурата и Полицията на Иван Гешев, Бойко Борисов и Делян Пеевски! След минути влизам в сградата на РПУ-Поморие при разследващ полицай Чалъков на разпит, засега като свидетел по вече образувано досъдебно производство по чл. 325 от НК. Но то е срещу мен, защото в същото време прокуратурата е назначила Съдебно-психиатрична експертиза, с която да бъде установено дали мога да нося наказателна отговорност! Целта им: „Или в Психиатрията, или в Затвора – избирай!“. Това пише в личния си профил във Фейсбук журналистът Стоян Тончев, цитиран от Frognews.bg.

Снимка: Фейсбук профил на Стоян Тончев

Цената на свободата е висока. Цената да говоря и пиша истината, която плащам всеки ден, ми струва много, но аз няма да се откажа от ракурса в живота, който устремено съм поел. Няма да мълча!

Определям случващото се като мръсна Свинска атака на Статуквото, на Мафиотско-олигархичния модел, който управлява държавата и обезкървява българския народ, поставил го на колене пред наложения диктаторски режим в България с узурпиране на властта. Това е удар срещу Свободата на словото, Демокрацията и персонално върху мен, за да преустановя журналистическата си дейност.

Не им стига да ме мачкат финансово, отблъсквайки рекламодатели от моята медия Liberta.bg чрез „предупреждения“ за проверки, но прибягват и до крайни мерки! Искат напълно да запушат устата ми и публично да ме дискредитират! За тях свободомислещите журналисти са смъртни врагове!

Полиция и Прокуратура не разследват кои ме пребиха през 2016 г. и кои ме следяха през февруари на 2020 г. Дори дежурен полицай не реагира, когато бях гонен пред очите му от непознато лице между колите на блока, в който живея, не му поиска и документите за проверка!!!…
Всичко е ясно – държавна поръчка!

Нека припомня – през 2016 г. срещу мен се извърши покушение. Бях следен, причакан и пребит до дома си от маскирани наркоразпространители, свидетели на МВР и Прокуратура по различни дела. Вследствие на ударите, само и единствено в главата, бях обезобразен, със строшено лице – счупен череп, нос, челюст, скули… Едва оживях! Претърпях операция… Възстановявах се повече от година.


До момента, вече сме 2020 г., МВР и Прокуратура не са открили и не издирват извършителите и поръчителя на жестокото криминално деяние – политическа поръчка, провокирана от журналистическата ми работа. А всички в град Поморие, включително и аз, знаят кои са те.

В началото на месец февруари 2020 г. срещу мен се упражни опит за второ покушение, който бе осуетен от придружаващите ме лица. Полицията абдикира от функциите си!
След като подадох сигнали на 112 и пуснах жалба, вместо да ме защитят, Полиция и Прокуратура в симбиоза, като организирана престъпна група на комунистическите служби, се опитаха да ме изкарат психически нездрав.


Бях изведен от дома си в Поморие с измама от полицаи под претекст – да разпознавам предполагаеми лица по снимки в сградата на ОДМВР-Бургас, които са ме следяли. Вместо това бях заведен от шефа на РПУ-Несебър Кирязов (и други полицейски служители) в Центъра за психично здраве в Бургас, където бях принудително настанен за 24 часа под наблюдение. След изтичането на мярката бях освободен, тъй като специалистите констатираха, че при мен не е налице психическо заболяване, а ПТС – посттравматичен стрес (прилагам част от епикризата).

Пояснявам, че ПТС може да се задейства, когато нещо ви напомни за първоначалното травматично събитие – шум, изображение, лица, познати действия (следене) и т.н. През януари на 2016 г. само споделих пред роднини и приятели, че съм следен, без да взема други мерки. И на 14.01.2016 г. вечерта бях пребит, изпочупен, с комоцио, в безсъзнание… През 2020 г., когато установих, че отново ме следят, вече потърсих съдействие от полицията, за да бъде предотвратено второ покушение. И държавните власти и органи се опитаха да ме изкарат луд! След като не успяха, сега искат да ме превърнат в престъпник чрез скалъпени обвинения и зависими свидетели!

Наближават избори и Държавната мафия, кръвожадният Октопод, спуснал пипалата си във всички институции и власти, се опитва всячески да заглуши всяко свободно островче, всеки критичен глас.

Сега трябва да сме обединени и сплотени повече отвсякога – за България, за съдбите ни, за бъдещите поколения, за Истината и за Свободата!

Постът ми е уведомителен, за да не се чудите: „Защо това се случва?“, когато започне очернящата, дискредитираща ме клеветническа кампания в жълто-кафявите електронни и хартиени парцали, обслужващи властта в България, завършва изложението си журналистът.

Материалът е на Frognews.bg

Прегледана: 8267

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече