Собственикът на сайта АФЕРА.БГ: ГЕРБ са уплашени, и вцепенени – това са хора, които са напълно наясно какво се случва

0

Всичките гербаджии се изредиха да повтарят как всичко в аудиозаписа и в снимките е манипулирано. Това заяви собственичката на „Афера“ Веселина Томова, чийто сайт пусна пръв и аудиото с гласа на човека, приличащ на Бойко Борисов, и снимките от спалнята на премиера, информира Actualno.com.

Томова заяви пред телевизията на БСП, в предаването на Велизар Енчев, че „те са уплашени, те са вцепенени – това са хора, които са напълно наясно какво се случва. На тях им е ясно, че си заминават“. Тя буквално се подигра на всички събрали се от партия ГЕРБ на брифинга отпреди два дни на Бойко Борисов – според нея, изглеждали като на погребение.

Те виждат, че всичко се оттича – не знам дали този човек (Бойко Борисов) ще издържи до юли-август“, добави Томова. „Ти представяш ли си като си видели тези пачки? Всички знаем как става – как се носят от партийни касички, не става въпрос само за ГЕРБ“, продължи Томова по адрес на ГЕРБ.

Кадър от брифинга на властта

Веселина Томова беше категорична – виждат се номера на златно кюлче, на най-горната банкнота, може да се провери. И увери, че е много скептично настроена към една експертиза в България. „Има симбиоза между изпълнителна власт и прокуратурата, която трябва да разследва“, каза тя и припомни за скандала „Ало, Ваньо“. Томова, обаче, заяви и, че още вярва, че главният прокурор „ще посегне“ на Бойко Борисов. Попитана защо, Томова каза, че имало такива индикации. „Някой ще му обърне палеца надолу“, многозначително заяви собственичката на „Афера“.

Според нея, колкото и да имало дипломация и политика, при тези скандали с Борисов отвън трябвало съвсем да си плюят на репутацията, за да не реагират. Веселина Томова обяви, че се страхува, че всичко можело да се случи. Тя каза и, че сайтът ѝ бил подложен на „чудовищна хакерска атака“ след пускането на снимките.

Прегледана: 9654

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече