Разследващ журналист за Борисов: Дошъл е неговият политически край, но той не е готов да си тръгне

0

Според Георги Готев това са много големи раздвижвания на подземните пластове в България

Дошъл е политическият край на Борисов, но той не е готов да си тръгне. Това е основният му проблем. Този тип атаки идват и от много близки негови хора. Не бе случайно събитието с Цветан Цветанов, който официално излезе от ГЕРБ и обвини, че в партията цари интригантство и се насажда страх. Това са много големи раздвижвания на подземните пластове в България. Няма да се учудя, ако вече има ос между Цветанов и Пеевски. Не му е лесно на Борисов.

Това заяви в предаването „Честно казано с Люба Кулезич“ разследващият журналист от европейския сайт Euractiv Георги Готев.

Остава впечатлението, че някой казва, че Борисов трябва да си ходи. В снимката, в която той спи, има и намек, че дори може да бъде убит – там е пистолетът. Това са много сериозни неща. Гледах днешното изказване на премиера и той каза, че ще спи с оръжие„, обясни още Готев.

Той определи сегашната ситуация в страната, в която обществото прелива от скандал в скандал, по следния начин: „Един мъжкар прави каквото си иска, говори с цинизми и туземците му се радват„.

Дошъл е неговият политически край, но той не е готов да си тръгне. Знае, че трябва да напусне сцената, но не знае как. Това е основният му проблем. Този тип атаки идват и от много близки негови хора. Не бе случайно събитието с Цветан Цветанов, който официално излезе от ГЕРБ и обвини, че в партията цари интригантство и се насажда страх. Това са много големи раздвижвания на подземните пластове в България. Няма да се учудя, ако вече има ос между Цветанов и Пеевски. Не му е лесно на Борисов„, посочи още журналистът от Euaractiv.

Той отбеляза и факта, че в разпространените преди дни записи с гласа на Борисов се споменават и политици на други държави. Един от тях е бившият премиер на Бавария, с когото Цветан Цветанов се е опитал да гради партньорство.

Той коментира и отправените обвинения по-рано днес от премиера към президента Румен Радев: „Той обвини Радев почти в опит за убийство. Радев е противник на Борисов в политиката, но той има и противници в други сфери, които са много по-страшни. Борисов не се страхува от Радев, а от тези скрити и опасни противници“.

Прегледана: 5929

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече