Мая Манолова към Борисов: Идете си с мир, не правете политическа криза!

0

Лидерът на „Изправи се.БГ“ заяви, че Борисов трябва да се страхува от хората, от разследването, от ревизията и от изборити

Не се страхувайте да си тръгнете, г-н Борисов. Не превръщайте паниката и страховете си в политическа криза. Това не е заговор, това не е конспирация, просто на хората им омръзна от Вас. Тръгнете си с мир и вярвайте в законите, които Вашето мнозинство прие през последните десет години.

Това заяви председателят на Гражданската платформа „Изправи се.БГ“ Мая Манолова във Facebook.

Страх ли Ви е г-н Борисов? Не се страхувайте. Никой не смята да Ви убива. Няма нужда да спите с пистолет до възглавницата, просто си лейте куршум, ако толкова ви е страх. Няма нужда да се страхувате за живота Ви, но с право се страхувате от хората, от разследването, от ревизията, от изборите„, допълни Манолова.

Не ни въвличайте във Вашия водевил. Ние не сме агитка, не сме зрители, това не е мач. Това е държавата, която управлявате в последните десет години. Държавата, която превърнахте в султанат, в театър на абсурда, подчерта тя.

Господин Борисов, време е да си тръгнете. Не е страшно да си тръгнеш с мир, защото всички ние можем без вас. България ще я има и след ГЕРБ“, отсече още Манолова.

Прегледана: 5901

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече