ГЕРБ размаха пръст: БСП избра страната на Васил Божков!

0

Кой създаде Баневи, Златев и Бобокови, питат управляващите

Първите, които се притекоха на помощ на Васил Божков и му съдействаха, са БСП. Това каза на извънреден брифинг на ГЕРБ депутатът  Тома Биков, цитиран от в. „Марица“. Управляващите отговориха светкавично на искането на Изпълнителното бюро на левицата за създаване на анкетна комисия, която да провери всички сигнали, изнесени от бизнесмена.

Биков посочи, че лидерът на БСП Корнелия Нинова се опитва да подкрепи Васил Божков.
ГЕРБ е на страната на държавата. БСП избра да бъде на страната на Божков. За нас този избор никога не е стоял и продължава да не стои. Смятаме, че г-жа Нинова в желанието си да спечели за втори път лидерското място в БСП въвлича цялата партия в много сложна ситуация, за която цялата партия ще плати политическата цена.

Българските граждани добре виждат и разбират кой действително се противопоставя на нерегламентираните отношения между сенчести и полукриминални бизнеси и политически амбиции. През годините БСП често е ставала съучастник на подобни практики, които граничат с организираната престъпност. От първите години на прехода, през входно-изходната икономика, която доведе до фалит до голяма част от предприятията“, допълни Биков.

Днес от БСП искат анкетна комисия по негов сигнал. ГЕРБ ще поиска обаче да се провери кой е създал всички кредитни милионери – като Златев, Баневи, като Бобокови, като Божков„, допълни още колегата му Красимир Ципов. Ясно е кои са наследниците на БКП, маските обаче вече паднаха, заявиха още от управляващата партия.

Крайно време е българското общество да се обедини и да постави граници кое и докъде е допустимо“, казаха още от ГЕРБ.

Както е известно, избягалият в Дубай бизнесмен поиска да прави партия. Иначе у нас го чакат 18 сериозни обвинения, сред които укриване на стотици милиони и дори изнасилване.

Прегледана: 4671

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече