Божков извади и чат с Борисов! Той: Не е с мен! Нямам кирилица на телефона!

0

Скандалният бизнесмен Васил Божков, който се укрива от българското правосъдие в Дубай отново излезе с интересна провокация от личния си профил във Фейсбук. Този път хазартния бос се цели много по-нависоко, като вади на бял свят чат с премиера Байко Борисов.

Снимка: Фейсбук профил на Васил Божков

Политическите обвързаности са паяжина. Политиците са  неспособни, не желаят и не могат да решат проблемите на България. Едни и същи лица се възпроизвеждат и си сменят местата. Като управление или опозиция. Времето им изтече. Утре ще ви предложа идеи за нов политически проект. #БъдетеЗдрави. PS:  За настроение ви представям част от кореспонденцията си с Бойко Борисов“, пише Божков в поста си.

Въпреки че Борисов категорично заяви, че няма да влиза в обяснителен режим с обвиняеми, си позволи да направи коментар за скандалния чат:

Не е възможно някой да е получавал SMS на кирилица, моят телефон няма такива функции. Тези, които ме познават знаят, че моето телефонче е старо. То е 10-годишно и този апарат няма кирилица, така че всеки, който каже, че е получил SMS от мен на кирилица, аз друг телефон не съм пипал от и дори този телефон стои при охраната„.

Така премиерът Бойко Борисов отговори на предполагаемия чат, който обвиняемият и укриващ се в ОАЕ Васил Божков публикува във „Фейсбук“ тази сутрин.

„Една кака навремето беше казала, че по Вайбър съм я набрал. Аз тогава не знаех какво е Вайбър, а и моят телефон няма такива функции. Телефонът ми няма кирилица, затова всеки който е получил SMS от мен на кирилица, просто няма как да се е случило от това апаратче, а друго нямам„, повтори премиерът.

Прегледана: 6517

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече