Найденов закопа Божков: Ти никога няма да дадеш 60 млн.лв за подкупи, ама за жени може и 120 млн. лв да се изръсиш!

0

Бизнесменът и финансов благодетел на ЦСКА 1948 Цветомир Найденов продължи с разкритията си укриващия се в Дубай хазартен бос Васил Божков, срещу когото има 18 повдигнати обвинения, съобщава в. „Стандарт“.

Найденов реагира на поредната дубайска димка на Божков, че пиарът на правителството Севдалина Арнаудова го е посещавала в офиса. „Тя не пуши пури. Бойко, ще намериш ли поне малко достойнство да кажеш защо я пращаше?“, хвърли новата димка олигархът-беглец. Найденов контрира, че това е поредната лъжа на Божков и разри няколко имена на момичета, които е виждал при олигарха, някои от които много известни.

Снимка: профил Фейсбук на Цветомир Найденов

„Как пък не съм го засичал това момиче?! Лилана, Блага, Лиляна, Аксиния, Мария …… тези съм ги засичал в офиса ти. Трябва да се питат секретарките ти, че ти много лъжеш! Като почна, че си на Балканите, на половин час път, че си давал по 60 млн. подкупи за всички, без никой от съдружниците да знае….за какво ли още не излъга“, написа Найденов във фейсбук.

По-рано Найденов обори и твърдението на Божков, че е дал 60 милиона за подкупи, като го контрира, че пръска подобни и по-големи суми за жени с фриволно поведение.

„Чери, молим те, знаем се… ти никога няма да дадеш 60 млн.лв за подкупи, ама никога… макса ти е 3 млн.лв преко сили… но виж, за жени с фриволно поведение може и 120 млн. лева да се изръсиш. Чери, знаем си те, не се прави на такъв, какъвто не си“, написа Найденов.

Прегледана: 3757

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече