Горанов нахока Божков: Ако има доказателства, да ги дава и да се приключва с този панаир!

0

Финансовият министър призова бизнесмена да даде конкретни доказателства за твърденията си

„Твърденията на бизнесмена Васил Божков са манипулативни и целят дискредитация. Ако има доказателства, да ги дава и да се приключва с този панаир. Как си представяте, че мога да изрекетирам един от най-богатите и известни хора от прехода в моя кабинет?“. Така финансовият министър Владислав Горанов коментира обвиненията на бизнесмена отпреди 2 дни към него за корупция и рекет, информира в. „СЕГА“.

Изданието припомня, че чрез поредна публикация във „Фейсбук“ укриващият се в ОАЕ бизнесмен, който е с повдигнати у нас обвинения за данъчни измами и други криминални деяния, разказа, че е бил принуждаван да предаде лотарийния си бизнес безвъзмездно на посочен от Горанов субект.

Аз ако имах притеснения, нямаше да говоря с вас. Какви доказателства? Едни торби огромни с пари, давани пред свидетели. Как си ги представяте тези неща?”, допълни Горанов, цитиран от Би Ти Ви.

Разобличаващ пост-комикс във фейсбук профила на Васил Божков

Ние не сме го карали да прави нещо. Всичко, което е правил или не е правил, е негово деяние. Това, за което го упреква прокуратурата, е обвинение на прокуратурата”, бе категоричен финансовият министър.

По думите му единственото нещо, което е гласувано във втория мандат на кабинета “Борисов”, е добавянето на лотариите в обхвата на облагането, тъй като не са били включени преди поправката на Георги Кадиев.

Прегледана: 3571

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече