Онлайн конкурс „Влез в Щаба“ търси двойници на Мутафчийски, Кантарджиев и Мангъров

0

Единственото условие е кандидатите да са пълнолетни

Конкурс търси имитатори на хората, които през последните три месеца ежедневно информират обществеността за развитието на заразата с COVID-19 в страната. Всеки, който смята, че може да прекара поне няколко минути в униформата на генерал Мутафчийски, може да кандидатства за „Влез в щаба“. 

Именно част от тях са в основата на онлайн конкурс за двойници – „Влез в ЩАБА“, който се организира от родна верига игрални зали. В него могат да се включат както професионални актьори, така и хора без опит. Одобрените кандидати ще участват в забавни онлайн “брифинги“, както и в развлекателни събития на живо в 27 града.

Освен за шефа на Щаба и неговия колега, се търси още двойник на доц. Мангъров. Единственото условие е кандидатите да са пълнолетни. Предишен опит в актьорските превъплъщения не е задължителен.

Имитациите са световен феномен и се пресъздават образи не само на звезди от шоубизнеса, но и на обществени личности и политици. У нас също станаха много популярни, а принос за това имат едни от най-рейтинговите предавания в българския ефир- „Шоуто на Слави“, „Като две капки вода“ и „България търси талант“.

В основата на инициативата е Стелиан Димитров, който е част от маркетинговия екип на компанията и е създател на първата имитаторска формация в страната от близкото минало – Faked Stars. Конкурсът продължава до 10 юни 2020 г.

Прегледана: 3750

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече