Патриотът Симеонов безпощадно: Толкова ли е важен Божков с 11-те обвинения?! Горанов е най-добрият финансов министър!

0

Лидерът на НФСБ Валери Симеонов също даде своя публичен коментар в плеядата мнения срещу бизнесмена Васил Божков, като подчерта, че човек с 11 обвинения не може да бъде критерии за нищо. Той защити Владислав Горанов като най-добрият финансов министър до момента в политиката на държавата.

„Не мисля, че сме имали по-добър финансов министър от Владислав Горанов, от десетилетия, заяви Валери Симеонов в сутрешния блок на БНТ.  На въпрос дали се клати столът на финансовия министър, той се афектира и уточни: „Толкова ли е важен един човек, обвинен в 11 престъпления и футболният клуб „Левски“,  че да се занимаваме от сутрин до вечер с тях? Стига с тия ченгесарски методи!„.

„Какво носят на парче подхвърлени скандални новини от човек с обвинения. Хвърчащи бележки и едни смс-и – това ли са новините на България“, запита Симеонов.

Според него държавата не трябва да се занимава с този упрекнат, обвинен с 11 обвинения човек. По отношение на съдбата на ПФК „Левски“, Симеонов отново запита в типичния си стил толкова ли е важен този клуб „Левски“, за да се занимаваме с него?

По думите му „Левски“ е частен отбор, държавата може да помогне, но това не е първата задача, а първата задача трябва да бъде опазване живота и здравето на хората.

Прегледана: 3150

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече