Цветомир Найденов изобличи Диков: Дадох му сигнали за Божков – за убийства, побои, рекети, но не им обърна внимание!

0

Бившият съдружник на бизнесмена Васил Божков и настоящ собственикът на Еfbet Цветомир Найденов закопа Сашо Диков, който вчера влезе в ролята на куриер на Васил Божков и опита да връчи акциите на ПФК „Левски“ на Бойко Борисов. Бизнесменът направи сензационни разкрития за журналиста с последната си публикация във „Фейсбук“.

Ето и текста:

„Дадох му сигнали за Черепа – за данъци, убийства, побои… рекети… Сашо не обръща внимание. На мен ми дреме, аз си казвам Истината, и ако ще да дойде да ме интервюира и вуйчото на Черепа…. не ми пука! Та в мен възниква един банален въпрос : като си вуйчо на някого от ОПГ Череп… редно ли е да правиш предавания за Черепа, да го защитаваш, да носиш акциите“, написа Найденов.

Цялата публикация на Цветомир Найденов:

„111 място по свобода на словото…това не знам как го изчисляват, но на мен ми прави впечатление следното : тези, които най-много пискат за това, те най-много не работят коректно. Да вземем за пример Сашо Диков. Вуйчо е на Йоанна Христова, арестуваната за член на ОПГ Череп… вуйчо!!! Та идва този радетел на Истината някъде преди Коледа в офиса да ми прави интервю, че Шефът на племенничката му ни плаши с убийство… ТОЙ ни търси за интервю по времето, когато никой не знаеше Истината за Черепа. Та идва Сашката и започва да ми задава въпроси от медийната помия, с която ни заливаше Черепа октомври, ноември и декември… викам си, добре…явно такъв му е стила… обаче ! Казвам му аз: Сашо, имаме сигнали за Черепа за данъци, убийства, побои….рекети.. Сашо не обръща внимание. На мен ми дреме, аз си казвам Истината и ако ще да дойде да ме интервюира и вуйчото на Черепа….не ми пука! Та в мен възниква един банален въпрос : като си вуйчо на някого от ОПГ Череп… редно ли е да правиш предавания за Черепа, да го защитаваш, да носиш акциите на Черепа…преди да разбера, че е Вуйчото на ОПГ Череп, можех да се закълна, че е взел пари…сега вече разбирам защо всичко е толкова едностранно и безкритично към Черепа…. после пискаме, че сме на 111 място На всяка възраст може да станеш за резил …. жалко! Защо не каза още преди да дойде за интервю, че е вуйчо на личната секретарка на Черепа… Черепа ли го изпрати тогава, както вчера го изпрати да носи акциите на Левски??? Що за журналистическа етика???“.

Прегледана: 4155

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече