ОБРАТ: Божков даде акциите на „Левски“ на Павел Колев, вместо на Борисов!

0

Изпълнителният директор на „Левски“ отхвърли слуховете, че клубът скоро ще има нов собственик

Изпълнителният директор на Левски Павел Колев e новият собственик на акциите на клуба. Те му бяха връчени по-рано днес от журналиста Сашо Диков, който изпълнява важната роля на преносител на акциите.  От този акт стана ясно, че Васил Божков е променил мнението си и вместо на премиера Борисов, дава акциите на Колев, информира About.bg.  

„При мен няма нищо скрито-покрито. Тук съм, защото в 12 часа трябва да изпълня волята на мажоритарния собственик на Левски. Той си промени волята. Неговата воля е следната – в 9 часа и 41 минути той е написал следното: „Сашо, защо ББ не иска да ги оставим на Левски и той да се оправя после. Нали е най-големият фен?“, заяви Диков, цитиран от ГОНГ.БГ

Сашо Диков поясни, че по силата на този СМС ще връча акциите на Павел Колев.

Обадих му се по телефона, той каза, че ще ги приеме. В юридически подробности не съм запознат, но това, че те ще ги приемат, по никакъв начин не променя волята на мажоритарния собственик, че новият избор е Бойко Методиев Борисов“, уточни Диков.

Припомняме, че по-рано днес хазартния бос Васил Божков изпрати отворено писмо, в което информираше, че предоставя акциите на ФК „Левски“ на премиера Бойко Борисов, за да може той да се разпорежда със съдбата на клуба.

Прегледана: 4065

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече