Д-р Георги Тодоров: 76% от хората изобщо няма да се заразят! Нещата отиват на изуй гащи!

0

Медикът се опитал да вразуми и генерал Мутафчийски, но не успял

Лабораторният лекар д-р Георги Тодоров продължава офанзивата си срещу здравните власти в страната по отношение на разпространението на коронавируса, научи About.bg. Според него данните, изнасяни от Здравното министерство, не са представителни. Медикът е категоричен, че над 6% от хората вече са преболедували, а 76% изобщо няма да се инфектират.

С имунната система и невъзприемчивостта на организма. Просто сега ни третират така, че едва ли не 100% от хората могат да хванат този вирус. Това не е вярно-76% не могат. Полиомиелитът, който е не особено опасна инфекция, 96% от хората го прекарват без да усетят нищо. Други 3% по някакъв начин се разболяват от него и имат грипоподобни симптоми. И само 0,9%  развиват различните му форми на болест. От тези 96%, които по-горе споменах, 77% са невъзприемчиви.  Полиомиелитът, по начин на разпространение, е подобен на коронавируса.  Лошото при полиомиелитът е, че дава тежки неврологични проблеми. Той има три форми на проява, при едната от които загиват 99 на сто от хората. Въпреки всичко, срещу полиомиелитът има ваксина заради тежките усложнения. А при коронавируса даже няма и тежки усложнения“, обясни научно лабораторният лекар пред FROGNEWS.BG“.

Той разказва, че е изложил теорията си пред Жени Начева от Здравното министерство, а тя останала като гръмната: „Ти ме гръмна“. А аз я попитах: „Какво те гръмнах?! Ние предвидихме, че няма да има нито чували с трупове, нито масово болни хора. Има ли масово болни хора?“. Тя вика: „Ами няма“. Питам я: „Тези дето са в болница, за болница ли са?“. А тя: „Ми не са“.  Пак аз: „Колко са за болница – 40 човека на 7 милиона души. Искам да те питам защо ги правите тези работи?“. А тя ми обяснява: „Не зная, ние не сме лекари, ние слушаме Щаба“. Значи тя не иска да се вслуша в здравия разум. Тя слуша какво и разправя Ангел Кунчев“, обяснява още д-р Тодоров.

На въпрос дали се е опитал да се свърже с Щаба и да им представи своето обяснение за заразата, той потвърди, че е говорил с генерал Мутафчийски, но той взел страната на д-р Ангел Кунчев.

„Като чух какви ми ги говори, директно му казах, че не разбира за какво става дума.  Изслуша ме и каза: „Доктор Кунчев казва различно“. Викам: „Ами, ако вместо него, аз или някой като доктор Мангъров бяхме на мястото на Кунчев, какво щеше да направиш?“. А той: „Може би щях да подам оставка и да оставя нещата на вас“. Тестовете са оръжието. Но те изкупиха тестовете и нямаше тестове в страната. Казаха после, че тестовете не били точни. Това не е вярно“, е категоричен медикът.

Той казва също ,че не се притеснява от нищо, защото има безспорни доказателства, че случващото се по света и у нас е против медицинската наука

Към 30 март на мен ми светна инфекциозната мисъл в главата. Оттогава хвърлих маската и ръкавиците. По-голяма простотия от ръкавици не бях чувал, защото дали ще ти полепне нещо по ръцете или по ръкавиците, е все тая. Резултатът е еднакъв. Хората забравиха медицината. Нещата отиват към изуй гащи. Затова политиците се чудят сега как да излязат от ситуацията. Не знаят какво да направят. Най-правилното нещо, което могат да направят,  е да излязат и да кажат: „Сбъркахме! Извинявайте!. Има болест, но трябваше да се действа по друг начин. Този не беше правилен. Простете ни!“. Това ако го направят няма кой да ги бутне от власт повече. Опозиция няма да има“, заявява още д-р Тодоров.

Той прогнозира, че сега ще има втора и трета вълна от болни,  но те няма  да са от Ковид-19, а от хронично болни, които не са се лекували по време на извънредното положение. Ще има и  новозаболели от лошата имунна система, следствие на  затварянето на хората вкъщи.

Прегледана: 4520

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече