Бареков към Ангелкова: Ти не мисли как ще посрещнеш пияниците и наркоманите по морето, а какво ще прави партията ти ГЕРБ с 600 хиляди сезонни работници без работа

0

Бившият евродепутат Николай Бареков упорито използва личния си профил във Фейсбук, за да поставя актуални въпроси и яростно да критукува управляващи и опозоция. Този път мечът му е насочен към минестъра на туризма Николина Ангелкова, която според него не живее в настоящето. Той риторично пита „Ангелкова знае ли в какво се е забъркала?“, информира About.bg.

„Туризмът в стария масов вид приключи, а милата напира да отваря нашите старомодни допотопни хотели по Слънчака с Шведските маси с шпеков салам, палмово сирене и гранясало масло и призовава алкохолиците от Европа да идват да пият ментаците от тубите на „Цар Киро“… Кого моли Ангелкова да дойде: англичаните, които сеят заразата един на друг с рекордно умрели в Европа и руснаците, които обявяват по 10 хиляди заразени на ден. България ще пламне и изгори за месец, ако тези хора пристигнат тук на тълпи“, анализира Бареков.

Той дава за пример факта, че сме „изгорили“ Ямбол и Сливен заради няколко заразени роми от Холандия, камо ли тълпи кашлящи прошляци от Манчестър и Ливърпул.

„Тази година море няма да има, защото нямаме малки семейни хотелчета и вили под наем като гърците! Дори нашите топ хотелиери, които не са още по затворите, сами се осъзнаха и обявиха сезона за нулев. Иначе – фалитите следват. Почти нито един голям хотел по морето няма да отвори врати. Новите санитарни изисквания засега са непосилни за хотелиерите и за нашите непретенциозни туристи. За разлика от безотговорните ни власти, готови да търгуват със здравето на българи и чужденци, Русия и Англия няма да допуснат техните граждани да сеят заразата напред-назад. Ангелкова! Ти мисли, ако въобще можеш да мислиш, как ще посрещнеш не пияниците и наркоманите по морето, а какво ще прави партията ти ГЕРБ с 600 хиляди сезонни работници без работа, рекорден спад на БВП от над 10% и над 20% безработица от лятото. Кинти няма. Катастрофата на смешната ни икономика на услугите и ишлемето започна….Тик -так, тик-так“, обобщава ситуацията Бареков.

Прегледана: 4775

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече