Борисов размаха пръст: Нито една мярка няма по света, която да е по-добра и по-навременна от нашата!

0

Нито една мярка няма някъде, където да е по-добра или по-навременна от нас, за което благодаря на колегите от Щаба, от Правителството и на всички, които спазват да сме дисциплинирани, каза премиерът Бойко Борисов след срещата на върха ЕС-Западни Балкани вчера. Той обаче с тревога оповести, че пандемията в света не е отминала и резултатите са изключително лоши, информира About.bg.

„Умолявам ви да бъдем дисциплинирани, за да водим нормален живот, заяви премиерът. Умолявам, за да можем да водим нормален живот – да бъдем дисциплинирани“, призова премиерът.

По думите на Борисов,  на този етап всичко зависи от нас, нашата дисциплина, да се пазим един друг, да спазваме дистанция, особено в градския транспорт, където по един или друг начин се събират хора.

Ако случаите на ден у нас скочат на над 100 на ден, връщаме назад. Ядосах им се на тези, които станаха и си заминаха за Париж. Какво трябва да направим? Да ги вземем отново от заразеното място, както стана в Холандия? Ден за ден наблюдаваме ситуацията, нищо не е отминало и нищо не сме обещали. Ако започнат да нарастват заразените, ще направим същото“, възропта Борисов.

За днес премиерът обеща да видим нагледно как сме произвели хлорофина, в хиляди опаковки, за да може от първия момент да лекуваме.

Прегледана: 2718

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече