Граждани в петиция против ваксиниранeто срещу Covid-19: Целят да ни инжектират микрочипове, с които да ни манипулират!

0

Според инициаторите това ще разбие и обърка нашия биологичен и хармоничен баланс

Ваксината срещу Covid-19 още не е факт и е в работен вариант, но вече се появи Петиция срещу нейното задължително прилагане върху българите, видя About.bg. Инициаторите на гражданската позиция са на мнение, че тази ваксина тя ще бъде с нано частици за пряк контрол на нашите тела.

„Така тя ще разбие и обърка нашият биологичен и хармоничен баланс, което в момента би се оказало пагубно за нас понеже сме обездвижени, нямаме достъп до въздух, гора и всички природни блага, т.е. тялото ни и сега е дезориентирано с вкарването на изкуствени частици“, казват авторите на петицията. За достоверност на подозренията си те прилагат и научна обосновка по темата, която разаснява какво ще представлява съвременната ваксина.

Ако в началото тя наистина е създадена като „антидот“ от опасни заболявания и включва микроскопични дози от щам на вируса, тогава съвременните ваксини вече имат радиус на най-широко действие и имат съвсем различни цел. Защо и как се случи това? Докато владетелите на света излюпваха плановете си за строго регулиране на броя на хората на планетата и търсене на начини да контролират човешкия ум за собствените си лични цели, те насочиха вниманието си към ваксините.

Те разбраха, че именно ваксините могат да играят решаваща роля за осъществяването на техните планове и планове по най-наблюдателния за хората начин.

Първо, те имат хуманно начало, тъй като ваксинацията на деца и възрастни може да бъде представена на обществото като средство за спасение от сериозни заболявания. Второ, лесно е да ги направите задължителни за всички, оправдавайки това с факта, че например неваксинирано дете представлява опасност за другите. А принципът на задължителната ваксинация вече е широко прилаган в повечето страни по света. Трето, голям брой възрастни също могат да бъдат ваксинирани насила по време на различни епидемии и мнозина от страх за живота си отиват за това доброволно“, излагат в петицията си инициаторите.

Те акцентират и върху опасението си, че чрез евентуална ваксина ще бъдат инжектирани микрочипове в човешките тела, с които да се осъществява външен контрол върху нас.

Според тях, това може да предизвика страх, паника в човек, да го принуди безусловно да се подчини, да предизвика агресия, неограничено забавление, безразличие, копнеж – с една дума, да генерира всякаква емоция, като влияе върху един или друг компонент на чипа в човешкото тяло.

Прегледана: 3366

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече