Второто пришествие?! От небето падат умрели птици из цяла Европа!

0

Шокиращи снимки на умрели птици, паднали от небето обиколи медиите и социалните мрежи в света, видя About.bg. До момента няма официално научно обяснение на какво се дължи този апокалиптичен факт.

Мъртви птици са започнали да падат от небето в цяла Европа и никой не може да обясни защо това се случва, съобщават световните издания. Специалистите са уверени, че много силни ветрове, наблюдавани през последните три години, са довели до смъртта на огромен брой лястовици и други птици, които са летели за Европа от Африка. Мъртвите птици са открити по много улици на Атина и на Егейските острови.

В Дания са открити почти 200 мъртви патици по плажовете на Лосе. Птиците са проверени за птичи грип, но резултатите са били отрицателни. Подобно нещо се случва и в някои други страни на Европа, но никой не може да каже със сигурност каква всъщност е причината за гибелта на птиците. Повечето експерти са склонни за версията със силните ветрове, но ако птиците продължават да умират, тогава тази версия ще бъде погрешна.

Стотици мъртви птици бяха открити и на път в Уелс, като вътрешните им органи са били буквално „изплюти“. Cвидeтeли твърдят, чe oгрoмнo ятo cкoрци e зaбeлязaнo дa лeти нaд глaвитe им прeди дa ce призeми и дa изядe нeщo. Чac пo-къcнo изпoпaдaли мъртви oт нeбeтo, cъoбщaвa Мирър.

Прегледана: 2675

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече