Приятел на Цветков: Краш тест на същия модел джип при скорост 80 км (СНИМКА) Изводите с колко е карал джигитът Кристиан на вас!

0

Близкият приятел на Милен Цветков Теодор Михайлов използва социалната мрежа, за да насочи вниманието на обществеността към истината за инцидента, преди някой да е успял да подмени фактите, видя About.bg.

Още в първите часове след трагедията той предрече, че много въпроси ще породи ненавременната смърт на журналиста,  отговорите тепърва ще намират своето място. Може би по друг начин щеше да се възприема смъртта на Цветков, ако причина за нея не бе станал 22-годишен дрогиран водач със системни нарушения на пътя.

„Всъщност Милен е бил екзекутиран. На сухо и слънчево време, в района на светофара пред мола, където се кара бавно и с повишено внимание. И като казвам екзекутиран, имам предвид, че при удар отзад не виждаш нищо, само чуваш шум като от взрив. Джипът на Милен е бил ударен със скорост над 100 км в час. И въпреки, че моделъл Forester на Subaru има 5 от 5 звезди в краш тестовете, в неравният двубой със значително по тежкия Audi Q7, летящ със скорост подходяща за магистрала, е размазан, а Милен убит. Какво стана с идеята младите шофьори да нямат право да карат мощни коли, аз не знам. Не знам защо дрогирани 22 годишни лекета избиват хора по улиците. Надявам се там да има камери и се надявам бащата на дрогираното леке-убиец да не го измъкне, както става често. Всъщност ма мястото на Милен днес можеше да бъде всеки от нас. И нашите деца щяха да останат сираци. Щото едно леке е бързало за поредния купон“, с гняв коментира Михайлов.

Той публикува и друг пост, в който, казва, че първоначално е качил снимка на убиеца на Цветков в профила си, но после я е свалил, за да види дали ще има опити да се подмени информацията от разследващите.

Дали ще има опити да се скрие кой е и дали ще искат да го сменят с друг предстои да видим. И дали записите от камерите ще изчезнат, също ще е показателно.Но за да не се окаже след седмица, че убиецът е карал с 60 (примерно), качвам снимката на колата на Милен и снимка на същия модел Субару след краш тест на удар отзад с 80 км в час. Изводите оставям на вас.“

Приятелят на починалия журналист публикува тази снимка:

Последва и клип, към нея от коментиралите поста му:

Прегледана: 3273

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече