Лили Иванова към феновете си: Не ми носете цветя за Цветница, останете си вкъщи

0

Примата на българската естрада и идол на поколения българи Лили Иванова отправи апел да останем по домовете си на Цветница и така да покажем своето уважение към всички служители, които са на първа линия.

В профила си във Фейсбук Лили Иванова написа: „Уважаеми почитатели и приятели! Във връзка с препоръките на властите за социална дистанцираност, най-учтиво Ви моля, да общуваме чрез онлайн платформите и на големия християнски празник – Цветница, без да излагате себе си и близките си на риск, носейки ми цветя и поздравителни картички! Вашите пожелания и обич стигат до мен винаги и ме правят много щастлива! Надявам се, скоро да бъдем заедно в залите в страната! Бъдете здрави и отговорни! Нека покажем своето уважение и към всички служители, които са на първа линия и ни помагат в тази трудна битка! Светли празници!“.

Уважаеми почитатели и приятели!
Във връзка с препоръките на властите за социална дистанцираност, най-учтиво Ви моля, да общуваме чрез онлайн платформите и на големия християнски празник – Цветница, без да излагате себе си и близките си на риск, носейки ми цветя и поздравителни картички! Вашите пожелания и обич стигат до мен винаги и ме правят много щастлива! Надявам се, скоро да бъдем заедно в залите в страната!
Бъдете здрави и отговорни! Нека покажем своето уважение и към всички служители, които са на първа линия и ни помагат в тази трудна битка! Светли празници! С много обич ❤️

#ОстанетеСиВкъщи #StayHome #liliivanova

Прегледана: 3394

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече